Lazetić do daljnjeg: Ilićevo četvrto - NE!

Autor:

Sport

19.03.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Partizanu još uvek nije doneta odluka ko će biti novi trener ekipe, a kako sada stvari stoje Žarko Lazetić ostaće šef stručnog štaba crno-belih do daljnjeg.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Žarko Lazetić

Ni osam dana nakon odlaska Zorana Mirkovića sa mesta trenera ekipe Partizana još uvek nije pronađeno adekvatno rešenje. Kako, za sada, stvari stoje Lazetić će dobiti poverenje uprave pa bi do kraja sezone trebao da vodi ekipu.

Iako je prva opcija Ilija Stolica, do dogovora sa nekadašnjim trenerom Voždovca i Vojvodine (još uvek) nije došlo. Lazetić će ove srede okupiti ekipu u SC "Zemunelo" što znači da su mu čelni ljudi ukazali poverenje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Ilić

Nekadašnji fudbaler crno-belih i dosorašnji pomoćnik Zorana Mirkovića preuzeo je ekipu u jako lošem trenutku. Partizan ima veliki zaostatak u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu (24 boda), dok je Radnički iz Niša nešto bliži (17 bodova).

Podsetimo, uprava kluba iz Humske pokušala je i da nadomesti odlazak Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora. Međutim, njihov poziv odbio je Saša Ilić. Posle četiri sastanka, kapiten crno-belih nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa čelnicima kluba, pa im se zahvalio na ponudi i odlučio da čeka neka bolja vremena u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading