Ovo za Nemce nije prijateljska utakmica

Autor:

Sport

19.03.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne partije na terenu pruža Luka Jović, pa nije ni čudo što puni novinske stupce i što ga već nekoliko meseci iz Frankfurta sele u velike evropske klubove. Sada je sjajni napadač okrenut reprezentativnim obavezama, a on je i najbolje upoznat sa onim što "orlove" očekuje protiv Nemaca, pored saigrača iz kluba Mijata Gaćinovića i Filip Kostić.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Luka Jović

- Jako bitna utakmica i okupljanje. Početak kvalifikacija. Nemci imaju veliki pritisak zbog Lige nacija, mi idemo tamo opušteno, s namerom da zabeležimo pozitivan rezultat i odemo srećni i zadovoljni u Portugaliju, spremni za početak kvalifikacija. Ne znam još da li ću početi utakmicu, biće specifična atmosfera za igru, ali moramo da budemo spremni za to - rekao je mladi napadač Ajntrahta za Mozzartsport.

Nemačka je ispala u niži rang Lige nacija, zbog čega su usledile velike promene u timu Pancera.

- Promenili su tim, ali imaju jako veliki fond igrača. Neke iskusnije fudbalere su zamenili sa nekoliko mladih, ali očekujemo da izvedu kvalitetan sastav. Ovo je za njih sve samo ne prijateljska utakmica. Nama takođe fali nekoliko iskusnih igrača, ali to ne znači da ćemo od ustati od namere da ostvarimo pozitivan rezultat.

Utakmica između Nemačke i Srbije na Folksvagen areni počinje u sredu od 20.45 časova, a direktan prenos možete gledati na Sport Klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading