ATOMSKA BOMBA: Italijani pišu, Kolarov stiže u Partizan!

Autor:

Sport

19.03.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stižu iz Italije. Kapiten reprezentacije Srbije i prvotimac Rome, Aleksandar Kolarov, karijeru bi mogao da nastavi u Partizanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uskoro u dresu Partizana? Aleksandar Kolarov

Sjajnom levom beku Vučice ugovor ističe 2020. godine, pa italijanski mediji spekulišu da će napustiti klub i preći u redove crno-belih. Pošto iskusni Kolarov u novembru puni 34 godine to bi značilo da bi i karijeru verovatno završio u Humskoj.

Gazeta piše da je baš Kolarov pomogao Partizanu da reši spor i nesuglasice sa agentom Serđom Bertijem zbog zakasnelih dugova još od transfera Stefana Savića. Upravo se zbog kapitena srpske reprezentacije problem rešio bez mešanja FIFA

RepublikaFoto: printscreen/gazetta.it
Tekst na sajtu Gazete

U Romi se sprema velika rekonstrukcija i podmlađivanje tima, pa će mnogi iskusni fudbaleri dobiti slobodu da potraže novu sredinu. Ostaje da se vidi da li će se isto dogoditi i sa Kolarovim, ili će on produžiti ugovor sa rimskim velikanom na još godinu dana. Predsednik Vučice Džejms Palota je nedavno izjavio da je zadovoljan igrama srpskog levog beka, a da li će to biti dovoljno za novi ugovor, ostaje nam da vidimo.

Kolarov je u mlađim kategorijama nosio dres Crvene zvezde, ali nikada nije zaigrao za prvi tim kluba sa Marakane. U Srbiji je igrao za Čukarički i OFK Beograd pre nego što se otisnuo put Italije.

LIČNA KARTA

Ime i prezime: Aleksandar Kolarov

Datum rođenja: 10. novembar 1985.

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Pozicija: Odbrana - levi bek

Visina: 187 cm

Klupska karijera: FK Čukarički 2004-2006, OFK Beograd 2006-2007, FK Lacio 2007-2010, FK Mančester Siti 2010-2017, FK Roma 2017-

Reprezentativna karijera: Debitovao 2008, odigrao 82 susreta

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading