Gvardiola se MOLI za zdravlje igrača!

Autor:

Sport

18.03.2019

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izrazio je nadu da će se njegovi igrači zdravi vratiti iz kampova nacionalnih timova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pred seriju teških mečeva, među kojima su i dve četvrtfinalne utakmice u Ligi šampiona protiv Totenhema, kormilar „građana” ostao je na „Etihadu” sa samo nekoliko seniora, među kojima su Fabijan Delf, Džon Stouns i Nikolas Otamendi, koji su otkazali igranje za svoje reprezentacije zbog povreda.

- Ne preostaje mi ništa drugo, nego da se molim za zdravlje igrača - priznao je danas pred novinarima Gvardiola i dodao:

- Oni treba da budu sa nacionalnim timovima, da se zabavljaju i igraju za svoje zemlje, ali isto tako verujem da će se vratiti u dobroj formi i zdravi, kakvi su sada. Možda će i pobediti, postići tri gola i nastaviti u istom ritmu, ko zna? Želim samo da budu u formi i ovde - izjavio je Gvardiola.

Naredni meč u Premijer ligi Mančester siti igra 30. marta, kada gostuje Fulamu. „Građani” zauzimaju drugo mesto na tabeli, sa 74 boda, a lider Liverpul ima 76 bodova i meč više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading