GRCI SE poubijaše

Autor:

Sport

19.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grci su mislili da su pre godinu dana dotakli dno sporta kad je predsednik PAOK Ivan Savidis prošetao pištolj terenom u meču protiv AEK. Pogrešili su!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goreo ceo stadion

Nedavno je brutalne batine od huligana dobila jedna devojka samo zato što je nosila dres Panatinaikosa posle utakmice ženskog vaterpola protiv Olimpijakosa. Minulog vikenda su na grčkim fudbalskim i košarkaškim terenima radili topovski udari i baklje, letele su kamenice i suzavac, sevale su pesnice, a intervenisale su i oklopne jedinice policije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bakljada

Slike kao sa ratišta u stvari su kratki izveštaj dešavanja sa fudbalskog derbija između Panatinaikosa i Olimpijakosa, koji je prekinut sredinom drugog poluvremena, pri vođstvu gostiju sa 1:0. Dva puta su huligani uletali na teren, prvi put već u 5. minutu, kada su domaće pristalice stigle i do klupe gostiju, kojima je život bio ugrožen. Pir je nastavljen paljenjem rivalskih navijačkih zastava. Kada su drugi put uleteli na teren u 70. minutu, policija je bacila suzavac da ih rastera. Na stadionu nije moglo da se diše, pa je nepristrasni nemački sudija Marko Fric odsvirao prevremeni kraj, a haos se preselio ispred stadiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haos na stadionu

Ništa bolje nije bilo ni na košarkaškom duelu između Peristerija i Arisa. Utakmica je prekinuta zbog tuče navijača koji su se prethodno gađali stolicama. Ipak, taj susret je nekako odigran do kraja (81:61), ali tek kada je hala ispražnjena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuč

19.03.2019 08:26

Poklaše se ka' Bukumiri (tako se nekada govorilo u okolini Podgorice).