KOLAROV: Taktika protiv Ronalda?

Autor:

Sport

18.03.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orlova" Aleksndar Kolarov neće moći zbog povrede da pomogne kolegama u prvom prijateljskom meču s Nemcima u sredu, a videćemo da li će moći da se igra na gostovanju Portugalcima u Lisabonu sledećeg ponedeljka.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Kaže da je to najvažnija utakmica u celim kvalifikacijama:

- Čim krenemo kako ne treba, tako i završimo. Portugal je najvažnija utakmica u ovim kvalifikacijama, potom i Ukrajina, tako da sa dva dobra rezultata tu možemo da napravimo dobru situaciju. Isto tako sa dva loša može sve da se zakomplikuje - poručio je Kolarov.

Bek Rome se slaže s novinarskom konstatacijom da predugo čekamo na plasman na Evropsko prvenstvo. 

- Bio sam još klinac kad smo igrali, neuspeh je što nismo dugo igrali Evropsko prvenstvo. Neuspešni smo bili u kvalifikacijama, bilo je problema, ali je uvek bila naša krivica. Ne postoji poseban pritisak, igramo za prolazak na najveća takmičenja i mi stariji namećemo taj pritisak zbog rezultata, to je sasvim normalno.

Kako zaustaviti Ronalda?

- Ronaldo i Mesi su igrači koji se se rađaju jednom u sto godina. Nema tu neke taktike posebne, probaćemo da ih zaustavimo - iskren je Kolarov.

Kapiten kaže i da će teško biti i protiv Nemačke u Volfzburgu u sredu.

- Pričao sam s igračima iz Bajerna, igrao sam s mnogima iz Nemačke, i oni će tražiti vetar u leđa, a mi ćemo probati to da iskoristimo. Oni su kvalitetniji od nas, moramo da budemo dobri i da iskoristimo naše prilike. Moramo da budemo spremni na to. Da li loše može da utiče pred Portugal? Sve zavisi kako odigramo. Ako izgubiš i odigraš loše može da utiče na samopouzdanje, ali i ako izgubiš i odigraš dobro - to je plus. Bitno je na psihološkom planu - zaključio je Kolarov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading