Nasmejao sve: Tole poslao poseban pozdrav Terziću

Autor:

Sport

18.03.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nasmejao je prisutne na Sednici FSS.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić

Karadžić je predsedavao sednicom, a na početku je pozdravio sve goste, a posebno generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, sa kojim je nekada imao i žestoke polemike.

- To ja radim zbog sebe, da biste vi mene pozdravili - rekao je popularni Tole i izazvao opšti smeh prisutnih u Kući fudbala u Staroj Pazovi. 


Gosti na sednici bili su predstavnik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Oliver Jung, kao i evropske (UEFA) Zoran Laković, koji je nekada vršio funkciju generalnog sekretara FSS-a.

U Staroj Pazovi bili su još i predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević, kao i čelni ljudi Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković i Žarko Zečević.
RepublikaFoto: Starsport
Gost... Dejan Savićević

Savićević je iskoristio priliku da se obrati prisutnima i čestita reprezentaciji Srbije na osvojenom prvom mestu u grupi C  Lige nacija.


- Pokazali ste da posedujete dobru generaciju igrača, bili zasluženo prvi i čestitam na tim uspesima. Svima ovde želim mnogo uspeha. Nadam se da će fudbal u Srbiji i ove godine biti kao prošle i da ćete slaviti direktan plasman na Evropsko prvenstvo - rekao je Savićević. 

Legendarni Dejo je istakao i da je "njegova Crvena zvezde" napravila istorijski uspeh igrajući u grupnoj fazi Lige šampiona.

Zoran Laković je kazao da mu je čudno što se obraća kao gost, odnosno predstavnik UEFA. 

On je preneo "iskrene pozdrave" od predsednika UEFA Aleksandera Čeferina i generalnog sekretara Teodora Teodoridisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading