Krstajić uporedio Jovića sa OVIM napadačem

Autor:

Sport

18.03.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije će u sredu odigrati prijateljski meč protiv Nemačke u Volfsburgu.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Mladen Krstajić očekuje da će dvoboj sa Pancerima biti veliki izazov za Orlove.

- Očekujem da taj meč bude veliki izazov za nas jer protiv Nemačke se ne može drugačije. To što je tim imao tešku prošlu godinu je iznenadilo sve. Ali to je ono što fudbal čini uzbudljivim, rekao je selektor.

Nemce je zanimalo i da Krstajić prokomentariše sjajne partije Luke Jovića, koji ove sezone dominira u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

- Očigledno je da je reč o velikom talentu. Može da ostvari neverovatan uspeh. Mogao bih da ga uporedim sa Luisom Suarezon. Tipični je golgeter, dobar je s loptom i razume igru. Hrabar je i u svakom momentu opasan, smatra Krstajić.

Pored Jovića na spisku selektora Krstajića našla su se još dva fudbalera Ajntrahta, Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

- Sva trojica su se odlično uklopili u sistem koji se neguje u Frankfurtu. Svi imaju kvalitet, koji ja nikada nisam dovodio u pitanje. Jović se prilagodio mnogo brže nego što je iko očekivao, ali su i Gaćinović i Kostić doprineli timskoj harmoniji, zaključio je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading