Konačno stižu lepe vesti iz Humske!

Autor:

Sport

18.03.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brojnih turobnih i mračnih vesti, stiže i jedna dobra za sve pristalice crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Svetozar Marković se za nekoliko dana vraća treninzima posle operacije kolena.

Talentovani štoper crno-belih je 26. februara operisao meniskus kolena, a njegov oporavak se bliži samom kraju.

- Lagane vežbe sam počeo da radim četri dana posle operacije, nisu bile naporne. Bio sam podvrgnut terapijama koje i dalje sprovodim. Što se tiče bolova, nisam ih uopšte osećao. Sa trčanjem sam počeo pre sedam dana, a sa loptom bi trebao u sredu ili četvrtak. Radujem se što se vraćam na Sportski centar, ali neću odmah početi da radim sa ekipom, već individualno pod nadzorom kondicionog trenera, opisao je Marković tok oporavka.

Pohvalio je i svog mlađeg kolegu Strahinju Pavlovića, koji je zauzeo njegovo mesto u štoperskom paru sa Markom Valijenteom.

- Naravno da sam pratio njegov učinak, snašao se odlično, nadam se da će tako i nastaviti. Videli smo se nekoliko puta i razgovarali o njegovim utakmicama. Mnogo mi nedostaju mečevi i treninzi. Jedva čekam da ponovo istrčim na teren i igram utakmice. O saigračima i našoj atmosferi da ne pričam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading