Milojević opet slavi "rođendan": Pao Rad i novi rekord na Banjici, Joveljić je Zvezdino "suvo zlato"!

Autor:

Sport

17.03.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Rada na Banjici u okviru 27. kola Superlige, rezultatom 3:0. Imaju crveno-beli više razloga za slavlje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Crveno-beli su na Banjici upisali desetu uzastopnu recku protiv "građevinara", što nije pošlo za rukom nijednom klubu u Superligi. 

Ujedno, trener Zvezde Vladan Milojević na ovom meču je po 100. put vodio crveno-bele.

Trener Zvezde je dao priliku od starta mladom Dejanu Joveljću koji ju je maksimalno iskoristio, pošto je u 20. minutu zatresao mrežu "građevinara", ali tu se nije zaustavio.

Posle kornera, prvo je pokušao Jovičić sa ivice šesnaesterca, lopta se zatim odbila do Pavkova, koji je slabo šutirao, ali lopta na kraju stiže do Joveljića, koji je uspeo, posle karambola, da smesti loptu u mrežu, za prvo vođstvo u meču.

RepublikaFoto: Starsport

Pokušavali su fudbaleri Rada da napadnu, ali nisu mogli protiv Zvezdinog bedema, pokušavali su preko kontranapada, ali akcije su se završavale neslavno.

Crveno-beli definitivno mogu da se oslone na mladog Joveljića koji je bio strelacdva od tri gola na meču. Od 53. minuta Zvezda je povela sa 2:0. Centrirao je Stojković sa desne strane, lopta je posle gužve stigla do Joveljića, koji se lepo zagradio i sa pet, šest metara smestio iza leđa golmana Rada.

Ben je u finišu utakmice još jednom zatresao mrežu "građevinara. Ebisilio je prebacio kompletnu odbranu Rada pasom sa polovine terena, Ben je primirio loptu i plasirao je za ubedljiv trijumf crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading