Nećete verovati koje je sve rekordne nizove Juventus prekinuo porazom od Đenove!

Autor:

Sport

17.03.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je izgubio od Đenove u Seriji A rezultatom 2:0, a taj neočekivani poraz prekinuo je nekoliko impresivnih nizova višetrukog šampiona Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trener Juventusa Alegri odmarao je mnoge standardne prvotimce nakon velike pobede u Ligi šampiona protiv Atletiko Madrida. U timu nisu bili Kristijano Ronaldo, Đorđo Kjelini i Blez Matuidi zbog odmora, a zbog povreda su odsustvovali Sami Kedira, Daglas Kosta, Andrea Barzalji, Huan Kvadrado i Matija de Šiljo.

  • Bio je to prvi put nakon 31 prvoligaškog kola da je Juventus poražen u gostima u Seriji A. Poslednji neuspeh na strani "Stara dama" doživela je u novembru 2017. godine.
  • Takođe, to je bio prvi poraz uopšte italijanskog šampiona u Seriji A nakon skoro jedne godine. Poslednji put ih je u prvenstvu savladala ekipa Napolija 22. aprila 2018.
  • Juve je prvi put izgubio sa dva gola razlike od maja 2017. kada ih je Roma pobedila 3:1.
  • Đenova je poslednji put ostala neporažena protiv Juventusa od sezone 2011/2012. kada su dvaput remizirali sa "bjankonerima."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading