SPAL ŠOKIRAO ROMU Ranijeri poražen u drugom meču na klupi "vučice"!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

16.03.2019

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri SPAL-a savladali su Romu sa 2:1 u 28. kolu italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U meču 28. kola Serije A, SPAL je pred svojim navijačima savladao deset pozicija bolje plasiranu Romu kojoj je ovo sedmi poraz u sezoni. SPAL je zabeležio tek šestu pobedu koja ga je dovela na 15. mesti na tabeli na kojoj sada ima 26 bodova. Roma je ostala peta sa 47.

Napadali su domaći od samog početka i to im se, nakon propuštene šanse Bonifazija, isplatilo u 22. minutu kada je mrežu Rome zatresao Mohamed Salim odličnim udarcem glavom iz prilično teške pozicije.

Do kraja prvog poluvremena Roma je preko Šika i Džeka imala lepe prilike za izjednačenje, ali rezultat se nije menjao sve do 54. minuta.

Tijago Rangel Cionek je napravio faul nad Edinom Džekom u kaznenom prostoru, a Roma je dobila penal koji je u gol pretvorio Dijeo Peroti.

Samo šest minuta kasnije u istoj situaciji našao se i SPAL. Huan Hesus je skrivio penal, a za 2:1 precizan je bio Andrea Petanja koji je mirno i sigurno izveo kazneni udarac.

U 78. minutu ponovo se u prilici našao Edin Džeko, odlično je prošao odbranu i šutirao neometano, ali je njegov udarac odbranio Emilijano Vivano.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading