Napokon dobre vesti za Partizan!

Autor:

Sport

16.03.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativni bek i fudbaler Partizana, Nemanja Miletić povredio se na meču protiv Spartaka, dva dana pre okupljanja reprezentacije. Dodatni pregledi posle utakmice pokazali da se radi o lakšoj povredi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Defanzivac crno-belih napustio je teren u prvom delu utakmice protiv Spartaka - i to veoma besan.

Ali, iz Humske stižu ohrabrujuće vesti. Posle utakmice sa Spartakom, Miletić je podvrgnut detaljnim pregledima koji su pokazali da je ipak reč o lakšoj povredi skočnog zgloba i da će se staviti na raspolaganje selektoru i nacionalnom timu.

Iz Partizana su obavestili medije o težini povrede, kao i o tome da je medicinska služba crno-belih u stalnom kontaktu sa FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

U toku utakmice u Humskoj doživeo je povredu u u duel sa igračem Spartaka, završio je na zemlji, pa je posle ukazivanja pomoći pokušao da se vrati, ali nije uspeo. Kada je pozvao izmenu skinuo je kopačku i besno je bacio kraj sebe.


To nije bila jedina povreda crno-belih ovog popodneva, jer je i Danilo Pantić bio prinuđen da u 40. minutu napusti igru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading