Rogan: Iskoristili smo opterećenje Partizana!

Autor:

Sport

16.03.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Predrag Rogan istakao je da je njegova ekipa danas zaslužila pobedu nad Partizanom (3:1) u 27. kolu Superlige.

RepublikaFoto: Starsport

- I najavi utakmice sam rekao da očekujem motivisan Partizan, da se iskupi za dva poraza. Znali smo da ima imperativ pobede i opterećenje zbog rezultata. Mi smo iskoristili ovaj drugi momenat. Pre utakmice sam nagovestio da, ako budemo na nivou prethodnih mečeva, gledaoci mogu da očekuju zanimljivu utakmicu, što je na kraju i bilo. Iskoristili smo svoje šanse i zasluzeno pobedili - rekao je Rogan novinarama posle meća.

Šef stručnog staba Spartaka istakao je da je ovom pobedom ništa nisu rešili oko borbe za opstanak.


- Ova pobeda je ništa drugo do osvojena nova tri boda. Hoćemo da se odmorimo, da se pripremimo za Lučane i dalje. Ništa nismo uradili, tek predstoji borba - rekao je Rogan.

On se osvrnuo i na odličnu partiju Stefana Denkovića, strelca prvog i asistenta kod trećeg gola.

- Kolektiv izbacuje pojedinca. Bili smo kao kolektiv, danas je bio Denković, prethodnu Obradović. Ne može jedan igrač bez podrške ekipe. On je danas nosio tim, a po kvalitetu to treba i da bude. Denković je postavio standardne ispod kojih ne sme da ide. Na njemu je opterecenje da tako nastavi dalje.


O incidentu pred tunelom, gde je nastala gužva zbog sukoba Filipa Kljajića i Stefana Miloševoća, Rogan kaže da se takve stvari dešavaju.

- Nisam bio prisutan. Sve je to sastavni deo uzavrele atmosfere, ambijenta. Mi smo sportisti i treba da budemo dostojanstveni i u pobedi i u porazu. Skrenuli smo pažnju igraču koji je u tom momentu bio u bespotrebnom verbalnom sukobu. Ide se dalje, sve je to sastavni deo fudbalske igre - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading