Lazetić: Na upravi je da odluči...

Autor:

Sport

16.03.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede nad Napretkom u Kupu (4:0), usledio je težak poraz od Spartaka usred Humske (3:1). Žarko Lazetić se našao u "neobranom grožđu", morao je da napravi dve izmene zbog povreda, nije imao ni čime da bude zadovoljan trenutni vršilac dužnosti trenera Partizana, a kako je rekao na Upravi je da reši njegov status, kao i probleme koji su se nadvili nad Partizanom.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Žarko Lazetić

Posle Napretka krenule su priče da bi Lazetić mogao da ostane do kraja sezone, ali posle ovog debakla od Subotičana, pitanje je kolike su mu šanse ostale.

- Vodio sam ove dve utakmice, a sada će uprava da donese odluku šta će biti dalje. Ekipa je dobila tri dana odmora, sledeći trening je zakazan za sredu- rekao je Lazetić posle utakmice.

Mladi trener je rekao da je primljeni gol za 1:1 presekao njegov tim u naletu.

- Krenuli smo dobro, imali u prvih 15 minuta šanse, postigli smo gol, stvorili još neke obećavajuće situacije. Delovalo je da će biti dobro po nas. Primljeni gol nas je presekao. Trebalo je da nastavimo u istom stilu, a umesto toga, mi smo žurili da kao nemamo mnogo vremena, ušli smo u nervozu- istakao je Lazetić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Vršilac dužnosti trenera Partizana je dodao i da je umalo izvršio sve tri prinudne izmene u prvom poluvremenu. A, napravio je dve.

- Miletić je prvo dobio udarac od igrača Spartaka, da bi ga onda zakačio Valijente. Pantić je dobio udarac u mišić, pa Nikolić, koji je stegao zube i ostao na terenu do kraja. Rivalu je dozvoljeno da tako igra, a nije dobio nijedan žuti karton- rekao je Žarko Lazetić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading