NASTAVLJA SE KRIZA U PARTIZANU: Crno-beli poraženi i od Spartaka!

Autor:

Sport

16.03.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su rezultatom 3:1 od Spartaka u 27. kolu Superlige Srbije i tako nastavili loš niz rezultata u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport

Ništa nije nagoveštavalo da će ovo biti novi košmar za Partizan, pošto je već u 8. minutu domaći tim stigao do prednosti nakon gola Rikarda Gomeša sa bele tačke. Međutim, 10 minuta kasnije krenuli su problemi. 

Stefan Denković, koji je ove sezone stigao iz Sutjeske, postigao je pogodak za 1:1 na asistenciju Lazara Tufegdžića. Crno-beli ne samo što su primili gol, već su i u 28. minutu ostali bez jednog od najboljih fudbalera ove sezone, nakon što je za Nemanja Miletić zaradio povredu - umestio njega ušao je mladi Zlatan Šehović.


Rezultatom 1:1 otišlo se na poluvreme, a Partizan je već na početku drugog dela igre imao ozbiljnu šansu koju je propustio, da bi odmah nakon toga usledio potpuni preokret. Dejan Đenić je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru i nespretnost defanzivaca domaćeg tima i postigao svoj drugi gol u sezoni. 

Partizan je zaigrao agresivnije, Žarko Lazetić je ubacio Nebojšu Kosovića u igru, koji je zamenio reprezentativnog kolegu Aleksandra Šćekića, ali to nije pomoglo crno-belima.

Bilo je nekoliko poluprilika, ali nijedna stopostotna, a tačku na ovaj meč stavio je Nemanja Obradović u 94. minutu nakon kontranapada postigavši na taj način treći gol u poslednja dva meča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading