Pustite Bejla da igra, biće bolji od Ronalda!

Autor:

Sport

15.03.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonatan Barnet, agent Gereta Bejla, govorio je o budućnosti njegovog klijenta u Real Madridu i tom prilikom izneo neke zanimljive činjenice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bejl se često nalazi na meti kritika navijača "kraljevskog kluba" zbog toga što nije uspeo da se uklopi u tim, iako je već poprilično dugo stanovnik glavnog grada Španije.

- Bejl želi da igra do kraja karijere u Realu, a ako to ne uspe razgovaraćemo ponovo. Pričaće i sa Zidanom, pa će videti šta će biti na kraju sezone - rekao je Barnet.


Javna tajna je da Zidan "ne voli" Velšanina i da ga nema u planovima za narednu sezonu, kada će u potpunosti rekonstruisati tim. Sada je Bejlov agent pojasnio situaciju između njegovog klijenta i francuskog stručnjaka.

- On je želeo da igra na jedan način, a Zidan na drugi. To je bio razlog neslaganja, a vremenom je to postajalo samo gore. Ako ga pustite da igra onako kako on želi, da odigra nekoliko celih utakmica u nizu, on može da bude na nivou Kristijana Ronalda. Bejl ima neverovatan talenat, veoma je jaka osoba i ne mari za to šta novinari pišu - izjavio je Bejlov agent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading