Ronaldo mnogo rizikuje protiv Srbije...

Autor:

Sport

15.03.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo predvodiće reprezentaciju protiv Ukrajine i Srbije na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali Juventusu se to nimalo ne dopada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo ponovo u reprezentaciji

Zvezda "stare dame" vratila se u redove prvaka Evrope nakon što je propustila utakmice u Ligi nacija.

Međutim, prema pisanju italijanskih medija, čelnici torinskog kluba razočarani su Ronaldovom odlukom da ponovo igra za reprezentaciju. Razlog je taj što je Portugalac zagazio u 35. godinu života, a Juventus očekuju važan četvrtfinalni dvomeč sa Ajaksom u Ligi šampiona.

Navodno doktori italijanskog prvaka smatraju da je Ronaldo ovom odlukom ugrozio svoju formu, odnosno zanemario plan i dogovor s njima prema kojem bi na vrhuncu forme bio u završnoj fazi najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja.

Bilo kako bilo, Ronado će predvoditi Portugal protiv Ukrajine 22. marta u Lisabonu, a tri dana kasnije i protiv Srbije, takođe na stadionu "Luž".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading