NOVI ŠOK U HUMSKOJ: Biser crno-belih načinio najveći srpski greh - iz Partizana u Zvezdu!

Autor: hotsport.rs

Sport

15.03.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u srpskom fudbalu! Jedan od najtalentovanijih igrača iz omladinske škole crno-belih prelazi u redove večitog rivala Crvene zvezde

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kako saznaje "Hotsport" Luka Cvetičanin karijeru nastavlja u crveno-belom dresu. "Srpski Nejmar" kako ga mnogi zovu raskinuo je ugovor sa klubom iz Humske, pa je bio slobodan u izboru nove sredine.

Nisu u Ljutice Bogdana sedeli skrštenih ruku pa su odmah kontaktirali mladog fudbalera koji je pristao da se preseli na drugu stranu Topčiderskog brda. Navodno, do raskida saradnje sa Partizanom došlo je zbog neisplaćenih obaveza na račun momka rođenog 2003. godine. Nema sumnje da će Zvezda u njemu dobiti veliko pojačanje.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije u svom uzrastu, godinama je praćen od strane evropskih velikana i trebalo je da predstavlja okosnicu Partizana kroz nekoliko godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading