Lazetić: Recept za Spartak - igra iz meča sa Napretkom

Autor: Tanjug, Republika

Sport

15.03.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti prvog trenera fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je da njegov tim očekuje težak meč u 27. kolu Superlige protiv Spartaka iz Subotice.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Žarko Lazetić

- Posle turbulentnog perioda ulazimo u jedan mirniji. Posle dva loša rezultata (porazi od Radničkog i Voždovca i odlazak trenera Zorana Mirkovića, prim. aut) pobedom u Kruševcu protiv Napretka u Kupu vratili smo se na pravi put. Nadam se da ćemo i sutra da nastavimo u istom ritmu - rekao je Lazetić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

On je istakao da njegov tim očekuje težak meč, jer je kolektiv kvalitet ekipe Spartaka.


- Ekipa Spartaka je u uzlaznoj putanji. Kompaktna ekipa, duže vreme na okupu. Utakmica neće biti nimalo laka, posebno jer dolazi samo tri dana posle Kupa.. Dobro smo ih analizirali, da smo još bolje analizirali našu igru. Ako izađemo sa istim stavom kao u Kruševcu, uspećemo da dođemo do pobede - rekao je Lazetić.

Trener crno-belih rekao je da će jedino Musa biti van stroja za sutrasnju utakmicu, a istakao je da mu imponuje i da je srećan što će ekipu Partizana voditi pred domaćim navijacima.

- Imponuje mi, srećan sam i zadovoljan zbog toga, ali pre svega osećam veliku odgovornost da što bolje spremim ekipu i da pokušamo da dođemo do pobede - zaključio je Lazetić.

Meč između Partizana i Spartaka igra se sutra od 15 sati na stadionu u Humskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading