Valensija u poslednjem trenutku izborila nastavak LE: Pirova pobeda Salcburga - Napoli se izvukao; Žiru heroj Čelsijeve "petarde" u Kijevu

Autor:

Sport

14.03.2019

19:49 >> 20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U revanš utakmicama Lige Evrope, u terminu od 18.55, najnezanimljivije je bilo u Kijevu gde je Čelsi ubedljivo slavio 0:5, protiv domaćeg Dinama, dok je u preostale dve utakmice bilo drame, ali su se favoriti izvukli. U Nemačkoj je Salzburg dočekao Napoli i slavio rezultatom 3:1 (u prvom meču je Napoli slavio 3:0), a Krasnodar je do 93.minuta imao prolaz dalje protiv Valensije, na kraju - 1:1.

RepublikaFoto: tanjug/ap
Olivije Žiru

Posle londonskih 3:0, ekipa Mauricija Sarija je u revanšu slavila još ubedljivije 0:5.

Žiru je heroj ove pobede s obzirom da je postigao het-trik, a u listu strelaca su se još upisali Alison i Hadson-Odoi na asistenciju Žirua.

Salzburg je na domaćem terenu uspeo da se revanšira Napoliju za poraz u prvoj utakmici (0:3), međutim rezultat je išao na ruku ekipi Karla Anćelotija koja nastavlja dalje takmičenje.

Milik je doveo goste do prednosti, da bi domaća ekipa preko Dabura izjednačila u 25. minutu meča.

Guldbransen je strelac za preokret na asistenciju Ulmera, dok treći gol postiže Leitgeb. Nemci su još jednom pokazali karakter i da se fudbal igra do poslednjeg trenutka, ali zahvaljujući Miliku, Napolitanci idu dalje.

U Rusiji se zakomplikovalo pred sam kraj duela, kada je delovalo da će meč biti završen bez pogodaka.

Sulejmanov je u 85. minutu postigao gol koji je vodio Krasnodar u nastavak takmičenja, s obzirom da je u prvoj utakmici u Španiji bilo 2:1, za Valensiju.

Međutim španski tim se izvukao u "poslednjoj sekundi" pošto je Guedes izjednačio u 93. minutu meča. Tako su "slepi miševi" uspeli da se domognu četvrtfinala drugog najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading