Senzacija: Srbin ide kod Ibrahimovića u LA Galaksi!

Autor:

Sport

14.03.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Nikola Đurđić na korak je do senzacionalnog transfera, pošto je za njegove usluge zainteresovan Los Anđeles Galaksi, za koji nastupa Zlatan Ibrahimović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović dobija Srbina za saigrača

Srpski fudbaler pruža odlične partije u dresu švedskog Hamarbija, pošto je odigrao 27 mečeva, na kojima je postigao 13 golova, a stigao je i da osam puta asistira.

Te partije su izazvale veliko interesovanje zbog člana MLS lige, koji je odlučio da ga dovede, i to najpre na pozajmicu, pa je onda, ako čelnici kluba budu zadovoljni njegovim partijama, moguć i otkup ugovora.

Kako navode švedski mediji, još ništa zvanično nije dogovoreno, ali su pregovori u toku. Ukoliko se dve strane dogovore o svim detaljima i ako Đurđić bude zadovoljan ponuđenim, sledeće nedelje će otputovati u Los Anđeles na lekarske preglede nakon kojih bi trebalo da se priključi Zlatanu Ibrahimoviću u ovom klubu.

Nikola Đurđić je karijeru počeo 2004. godine u Radničkom iz Pirota, da bi zatim igrao za Voždovac, Haugesund, Helsingborg, Grojter Firt, Augzburg, Malme, Fortunu iz Dizeldorfa, Partizan i Randers.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading