KO ĆE U LIGU ŠAMPIONA: Hofenhajm bez bele zastave, goreće i u Bukureštu

Sport

23.08.2017

17:24 >> 17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu su revanš susreti plej-ofa Lige šampiona, a ostalo je još svega pet upražnjenih mesta pred žreb za grupe najeminentnijeg klupskog fudbalskog takmičenja Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah(Liverpul) i Hubner(Hofenhajm) vodiće još jedan duel

Najzanimljiviji mečevi očekuju se na "Enfildu" i "Nacionalnom stadionu" u Bukureštu, dok ništa manje interesantno ne bi trebalo da bude ni na preostala tri duela večeri.

Liverpul će dočekati nemački Hofenhajm pred svojim navijačima sa solidnom zalihom iz prvog susreta, kad su slavili rezultatom 2:1. Trener Hofenhajma Julijan Nagelsman ističe da njegova ekipa zna da nemaju previše šanse, ali da to ne znači da su odustali od velikog cilja - plasmana u grupe LŠ.

Šef struke domaćih, Jirgen Klop, dugo je radio u Nemačkoj kao trener Majnca i Dortmunda, pa je vrlo dobro upoznat sa sistemom igre i formacijom svog narednog protivnika. On je bio iskren i rekao da će sve osim prolaska u grupnu fazu biti katastrofa, ali i da njegovi izabranici moraju da budu itekako oprezni.

FCSB, odnosno nekadašnja Steaua, ima realne šanse da večeras pred svojim fanovima izbaci lisabonski Sporting nakon remija bez golova u prvom susretu. Portugalski predstavnik dolazi na revanš u Rumuniju u nešto boljoj formi od svog večerašnjeg rivala, pošto je u poslednjih pet susreta zabeležio četiri trijumfa, dok je FCSB remizirao čak tri puta u isto toliko duela.

Kopenhagen će na svom terenu pokušati da nadoknadi minus od jednog gola protiv Karabaga (0:1), dok će Apoel i CSKA iz Moskve moći da budu nešto relaksiraniji u uzvratnim mečevima protiv Slavije, odnosno Jang Bojsa.

Večerašnji susreti:

Liverpul - Hofenhajm 20.45 (2:1)*

CSKA Moskva - Jang Bojs 20.45 (1:0)

Slavija Prag - Apoel 20.45 (0:2)

FCSB - Sporting 20.45 (0:0)

Kopenhagen - Karabag 20.45 (0:1)

*u zagradi su rezultati prvih mečeva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading