Mesi: Tek sad slede pravi izazovi, Ronaldo imao magičnu noć!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

14.03.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, nakon blistave partije protiv Liona (5:1), upozorio je saigrače da pravi testovi tek slede u završnici Ligi šampiona.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Može li da odvede Barsu do evropskog trona?

Kapiten Katalonaca je sa dva gola i isto toliko asistencija na Nou Kampu odveo ekipu u četvrtfinale i poručio da tek sada sledi ono pravo.

- Siti i Juventus su veoma dobri, kao i Ajaksov mladi tim. Koga god da dobijemo biće teško, moramo da se spremimo za najteže moguće testove u narednim nedeljama - rekao je Mesi posle utakmice.


Argentinac je prokomentarisao i sjajnu partiju Kristijana Ronalda za veliki preokret Juventusa protiv madridskog Atletika (3:0), uz "het-trik" Mesijevog velikog rivala.

- Očekivao sam da će Atletiko pokazati više snage u revanšu, ali je Kristijano bio impresivan. Imao je magičnu noć sa tri gola - iskren je bio Mesi.

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona na programu je sutra tačno u podne, a Barselona može da se sastane sa bilo kojim timom, odnosno da dobije jednog između Mančester Sitija, Juventusa, Porta, Ajaksa, Totenhema, Mančester Junajteda i Liverpula. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading