"Kamp Nou" strepeo dok Mesi nije ubacio u drugu brzinu - "Petarda" protiv Liona: Liverpul ubedljiv u Minhenu

Autor:

Sport

13.03.2019

21:55 >> 22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je bilo velikih igrača. Svako vreme ima nekog svog mađioničara...A svi današnji ljubitelji fudbala mogu da budu zahvalni što mogu da uživaju u čarolijama Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Barselona i Liverpul su se plasirali u četrtfinale Lige šampiona savladavši Lion (5:1) odnosno Bajern u Minhenu (1:3).

RepublikaFoto: tanjug/AP
Lionel Mesi i Barselona

Ronaldo je sinoć postigao het-trik... A na sutrašnjim naslovnim stranama naći će se Lionel Mesi koji je još jednom nosio Barsu do pobede. Argentinac je bio raspoložen za fudbal, toliko da se neočekivano mnogo puta vraćao do svog kazenog prostora.

Prvi gol na meču, pogađate(?) delo je kapitena Blaugrane. U 18. minutu Mesi je strelac sa bele tačke.

 

Luis Suarez je nesebično asistirao ka Kutinju u 31. minutu, i delovalo je da se tu nade Francuza završavaju, posebno posle sjajnih akcija i dominacije domaće ekipe.

Ipak, u drugo poluvreme Blaugrana ulazi mlako i nemotivisano, što su gosti iskoristili i postigli pogodak za 1:2. Tousart je savladao Ter Štegena. 

Lion je tada počeo da pritiska, i delovalo je da mogu da iskoriste "smušenost" Barselone, ali svojih "pet minuta" nisu iskoristili.

Lionel Mesi u 78. minutu postiže treći pogodak za svoju ekipu, posle "ringišpila" koji je priredio defanzivcima gostujućeg tima. U nastavku, Leo upisuje i dve asistencije. Prvo za Pikea a potom i za Dembelea, za konačnih 5:1.

 

U Minhenu četiri gola...I sva četiri su delo igrača Liverpula, s tim što je Bajernu "pomogao" Matip u 39. minutu pogodivši sopstvenu mrežu. Dvostruki strelac na meču bio je Mane, da bi se u listu strelaca u 69.minutu upisao i Van Dajk. Ekipa Jirgena Klopa je ubedljivo slavila na "Alijanc areni" 1:3.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading