Klop ne shvata logiku Joakima Leva

Autor:

Sport

13.03.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kritikovao je odluku selektora Nemačke Joahima Leva da iz nacionalnog tima isključi Tomasa Milera, Žeroma Boatenga i Matsa Humelsa.

RepublikaFoto: Starsport
Jirgen Klop

Način na koji je Lev prvotimcima Bajerna saopštio da na njih neće računati u budućnosti, Klop jednostavno ne razume.

- Jogi sasvim ima pravo da ih ne pozove. Ali, nisam siguran može li da kaže da ih nikada više neće pozvati. To da nikada više neće biti deo reprezentacije, to mi nije jasno. Molim nekog da mi to objasni - istakao je Klop i dodao:

- Ako on to tako vidi, neka uradi, ali svi treneri planove mere prema trenutnom učinku svojih igrača. To Jogi zna isto koliko i ja.

Menadžer Liverpula misli da će trojica bivših reprezentativaca naći način da svoje razočaranje zbog toga što više neće igrati za nacionalni tim pretočiti u pozitivnu energiju.

- Niko od njih sigutno to nije želeo, ali moguće je da vremenom taj izvor postane izvor snage. Za klub bi to moglo da bude korisno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading