Ludo, luđe, Liga šampiona: Šalke molio Boga da Siti stane, svemogući Ronaldo het-trikom nokautirao Atletiko!

Autor:

Sport

12.03.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo veče u Ligi šampiona je za nama! Poznata su još dva učesnika četvrtfinala najelitnijeg fudbalskog takmičenja, to su Juventus i Mančester siti. Kada mislimo da ne može uzbudljivije i eksplozivnije, desi se nemoguće. U oba meča smo se hvatali za glavu, Šalke je bio u nemilosti Sitija, slavili su građani na "Etihadu" sa brutalnih 7:0, a ono što se desilo u Torinu će se prepričavati mesecima, jedno ime se izdvaja, Kristijano Ronaldo! Stara dama je nadoknadila zaostatak i nokautirala Atletiko sa 3:0!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Fudbaleri Juventusa su odlučno ušli u meč sa jednim jedinim ciljem, da nadoknade zaostatak od dva gola. Odmah su ušli u kazneni "jorgandžija" Ronaldo i ekipa,  već u 4. minutu smo videli "spornu" situaciju, ugurali su fudbaleri "stare dame" loptu u gol koji je branio Oblak, ali sudija je dosudio faul nad golmanom Atletika.

Međutim, čekalo se na prvi gol samo do 26. minuta, Kristijano Ronaldo se najbolje snašao posle sjajnog centaršuta u peterac Atletika, stigao do lopte pre Oblaka i uspeo da prevari golmana Atletika.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Juventus - Atletiko Madrid

"Jorgandžije" su se oslobodile uvodnog pritiska "stare dame" , uspeli da pređu polovinu kako treba i da zaprete. Međutim, jedan čovek je režirao sled događaja na terenu.

Od 48.minuta poveo je Juve sa 2:0, motivisani Portugalac je gađao glavom, Oblak uspeo da izbaci loptu, ali je ona prethodno za milimetar prešla gol liniju, što je VAR tehnologija i pokazala.

A onda šok i neverica na samo 5 minuta pre kraja! Sudija je pokazao na belu tačku, a Ronaldo bio precizan za het-trik i četvrtfinale Lige šampiona, ovaj čovek kao da se pretplatio na "ušati" pehar.

A ono što se desilo na "Etihadu" je tek priča za sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Mančester Siti je napravio pritisak od samog starta, Šalke je sjajno odolevao napadima čete Pepa Gvardiole u uvodnim minutima, ali ne zadugo.

Siti je uspeo da poljulja odbranu ekipe iz Gelzenkirhena, bilo je pitanje vremena kada će je slomiti i to se desilo u 35. minutu, Aguero je pogodio sa bele tačke, a onda je mašinerija pokrenuta. Samo tri minuta kasnije Aguero je posle Sterlingove asistencije ponovo smestio loptu iza leđa golmana Šalkea. A onda još jedan šok, nije znao Šalke šta ga je snašlo, Sane je bio precizan samo 5 minuta kasnije, a ostalo je istorija.

Pogađali su još Sterling, Silva, Foden i Žesus za potpunu nadmoć na Šalkeom, malo ko je očekivao baš ovakav ishod na "Etihadu".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading