POSLE KRSTIČIĆA ODMAH STIGLO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Mladi reprezentativac na "Rajku Mitiću"

Autor: mondo.rs

Sport

23.08.2017

15:12 >> 15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Krstičić nije jedini vezista koji je ove srede potpisao za crveno-bele! Stiglo i 12. pojačanje za prvi tim ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pojačanja se nižu na stadionu "Rajko Mitić"

Reč je o 21-godišnjem zadnjem veznom igraču, poniklom u Radu, a MONDO saznaje da je ugovor sa crveno-belima potpisao na tri godine.

Ova dva transfera nagoveštavaju i da bi neko od igrača sredine terena uskoro mogao da napusti "Marakanu". Očekuje se da to bude Mičel Donald, ali će sigurno dosta toga zavisiti od rezultata revanš utakmice sa Krasnodarom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

Bainović je za prvi tim "građevinara" debitovao u sezoni 2015/16, kada je upisao sedam minuta na terenu već u trećem kolu, u pobedi protiv Radnika iz Surdulice 4:1.

Iako nije dugo bio u igri, vreme koje je imao na raspolaganju bilo mu je dovoljno da upiše asistenciju za poslednji gol svog tima... Potom je bio na pozajmici u trećeligašu Žarkovu, a prošle sezone se vratio na Banjicu i odigrao 13 utakmica, postigavši gol u remiju sa Javorom 1:1.

Ove sezone je bio standardan, upisavši pet nastupa od mogućih šest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading