MOJ LIVERPUL JE TOTALNI AUTSAJDER!

Autor:

Sport

13.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je autsajder na Alijanc areni jer nijedna ekipa na svetu ne bi mogla da bude u prednosti kada dolazi na noge gigantu poput Bajerna, tvrdi bivši as kluba sa Enfilda i nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović.

Milan Lane Jovanović

Bavarci će večeras (21.00, RTS 1) dočekati engleskog predstavnika u revanšu osmine finala Lige šampiona posle prvog meča, koji je u gradu Bitlsa završen bez golova.

NEMA KALKULACIJA

Mučila se ekipa Jirgena Klopa sa kreacijom na tom duelu, delovalo je da ne bi dala gol ni da se igralo tri dana, ali Jovanović smatra da se ipak pokazala u boljem svetlu od nemačkog velikana.

- Bajern nije ličio na sebe, nisu ništa uradili u napadu. Povremeno su se i panično branili, pogotovo u drugom poluvremenu. Liverpul je bio bolji, iako je to delovalo jalovo. Međutim, sada se igra u Minhenu, a tamo nijedna ekipa na svetu ne može da bude favorit. Druga je priča Bajern kod kuće, pogotovo sad kad im je forma u uzlaznoj putanji. Godinama su u završnici Lige šampiona, tako da je Liverpul na papiru autsajder - istakao je Lane za Srpski telegraf i dodao:

- Bajern će izaći bez kalkulacija, ofanzivno. Znamo kako igraju kod kuće. Želeće prvi da daju gol, a to Liverpul može da iskoristi i da brzinom i kroz kontru odgovori. Takođe, šansa je i u prekidu na strani Engleza.

Liverpul na titulu domaćeg prvaka čeka od 1990. godine. Sve je do pre mesec dana mirisalo na takav scenario, ali je realnost takva da Mančester siti ima bod prednosti. Nekadašnji krilni napadač "orlova" smatra da klub sa Enfilda nije između dve vatre i da će maksimalno pristupiti obavezama u oba takmičenja.

- Nema tu računanja, bez obzira na to koliko se čeka titula. Igraće Liverpul maksimalno u oba takmičenja, jer ono što se možda propusti u jednom može da se nadoknadi u drugom.

SVETSKA KLASA

Mohamed Salah

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah posti već 481 minut u svim takmičenjima, a sve češće se postavlja pitanje njegovog učinka u velikim utakmicama.

- To su gluposti. Salah je izvanredan igrač. Izlišna je ta priča, pa on je prošle godine bio u konkurenciji za najboljeg igrača sveta. Sumnja se i u Mesija i Ronalda. Salah nije na tom nivou, ali je igrač svetske klase - zaključuje naš sagovornik.

Hvala bogu što živim u eri Mesija

Prokomentarisao je Lane i duel na Nou kampu u kom će Barselona dočekati Lion (20.45, Arena sport 1) posle 0:0 u Francuskoj.

- Barsa ima Mesija i tu se priča završava. Oni samo treba da gledaju da se on dobro naspava, da mu ništa ne smeta, da ga ništa ne boli. Da ga izmasiraju dobro i da mu daju loptu. Srećan sam što živim u njegovoj eri, neće se takav majstor u istoriji fudbala više ponoviti - istakao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading