Kosanoviću žao Partizana: Postavio ključno pitanje i otkrio šta se desilo na "krovu"!

Autor:

Sport

12.03.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove srede od 15:30h, ekipe Napretka i Partizana sastaće se u Kruševcu, u utakmici četvrtfinala nacionalnog Kupa. Šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović se najpre osvrnuo na aktuelna dešavanja u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Napretka iz Kruševca

Kruševljani su izneli svoja očekivanja, a u društvu trenera Milorada Kosanovića, novinarima se na konferenciji za medije obratio direktor kluba Vladimir Arsić, koji je govorio o organizacionim detaljima sutrašnje utakmice.

- Preduzete su sve mere iz naše nadležnosti. Prodaja je danas počela i karte će moći da se kupe do početka utakmice. Cene karata su: sever 200, jug 400, istok 500, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara. Važno za naše građane je i činjenica da će ulice oko stadiona biti zatvorene za saobraćaj u periodu od 13:00 do 19:00 časova- poručio je Arsić.

Kosanović je prokomentarisao dva vezana poraza crno-belih i ostavke trenera Zorana Mirkovića i sportskog direktora Ivice Ilieva.

RepublikaFoto: starsport
Fudbaleri Napretka

Pritom je izneo zanimljivo zapažanje o razlozima najnovijeg Partizanovog poraza na stadionu Voždovca.

- Žao mi je što je Partizan u takvoj situaciji, a posebno mi je žao Bate Mirkovića, sa kojim se znam 30 godina. Bilo bi lepše da Partizan ovde dođe onakav kakav je bio posle derbija. Bez obzira na dešavanja u Partizanu, to je velik klub, velik tim, i to je mnogo bolji tim nego što su rezultati pokazali u poslednje dve utakmice, jer je Partizan u obe utakmice bio bolji, ali je splet okolnosti bio takav. Druga utakmica je još jednom pokazala da se "na krovu" ne može igrati fudbal. Gol je plod terena, a ne greške igrača. Tamo je i Zvezda izgubila prvenstvo. Ne znam ko i zašto to dozvoljava- objašnjava Kosanović.

Potom je izneo svoje očekivanja od utakmice, u borbi za plasman u polufinale Kupa Srbije.

- U Kup takmičenju smo dogurali daleko, igramo utakmicu kući i mi ćemo pokazati najbolje što možemo u ovom momentu. Mi nismo tim koji može da preti bilo kome, a ne Partizanu. Ono što možemo jeste da ćemo dati sve od sebe. Koliko zadržimo koncentraciju i mir, nismo bez šansi. Nemamo opterećenje, igraćemo punim srcem- zaključio je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading