(VIDEO) PLAKAĆETE OD SMEHA: Sećate li se Ronaldove statue? Bekam je dobio još goru

Autor:

Sport

12.03.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam bio je učesnik skrivene kamere. On je dobio statuu koja mu se nije nimalo dopala, baš naprotiv, u trenutku se sledio od šoka kada je video kako izgleda.

RepublikaFoto: instagram.com/davidbeckham
Dejvid Bekam u dresu Los Anđeles Galaksija

Veliku revoluciju pokrenuo je Dejvid Bekam u svetskom fudbalu kada je odlučio da u svojoj 32 godini pređe u MLS ligu i redove Los Anđeles Galaksija, a nakon završetka karijere u Americi predstavlja pravo božanstvo.

Stoga mu je nedavno u Los Anđelesu podignuta statua, a pored toga, napravljena je još jedna, koja je služila za skrivenu kameru u kojoj bi Bekam učestvovao.

Dizajner ju je namerno uradio dosta loše, a koliko je to zapravo bilo nekvalitetno govori i sam izraz Bekamovog lica kada ju je ugledao. Zaista je gora od Ronaldove, mada je statua Portugalca bila prava, a ne u svrhe zabave.

Srećom, to je sve bila samo šala.

 

Bekam je u Galaksiju proveo period do 2007. do 2012. godine, pre nego što je potpisao za PSŽ gde je i okončao fudbalsku karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading