Mirković poslednji trebao da ode iz Partizana, ali moramo dalje

Autor:

Sport

12.03.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremeni trener Partizana Žarko Lazetić pred utakmicu sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa Srbije rekao je da je Zoran Bata Mirković poslednja osoba koja je trebalo da ode iz kluba.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Žarko Lazetić

- Svesni smo da nas čeka teška i važna utakmica, jer svi znate situaciju u kojoj se nalazimo. Želeo bih i ovim putem da spomenem Batu Mirkovića. Svima nam je krivo šta se dogodilo, on je poslednji čovek koji je trebalo da ode iz Partizana, ali to je njegova odluka i mi moramo da je poštujemo i da nastavimo dalje - rekao je Lazetić, a potom dodao:

- Utakmica dolazi u veoma teškom trenutku, dva dana posle utakmice "na krovu" protiv Voždovca i posle dva poraza. Želeo bih da istaknem da poštujemo Napredak, to je stabilna ekipa, stabilni klub, dugo igraju zajedno, imaju najiskusnijeg trenera u ligi. Ali, mislim da je pravi trenutak da posle Bate i Ivice Ilieva, koji su preuzeli odgovornost, sada ja prvi, a onda i igrači, da preuzmemo odgovornost. Mislim da su svi svesni važnosti utakmice koja nas očekuje, daćemo sve od sebe da prođemo u polufinale kupa.

Lazetić smatra da je klub u krizi, ali da to nije nešto što je tragično.

- Sigurno da jeste najveći izazov, ali, znate kako kažu - kriza je i prilika. Ne posmatramo ovo kao tragediju ili kraj sveta. Pripremamo se, znamo šta je Partizan, znamo da u teškim trenucima treba pokazati zašto si u Partizanu i koji je tvoj cilj. Mislim da ćemo dobro funkcionisati, mislim da ćemo izaći sa dobrim stavom i da ćemo pokazati da smo onaj Partizan koji je igrao prve dve utakmice prolećnog dela i protiv Crvene zvezde, a ne Partizan iz poslednje dve utakmice - rekao je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading