Zvezda želi da postigne ono što nije 13 godina

Autor:

Sport

12.03.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika, kaže da je veoma oprezan jer je glavni cilj osvajanje "duple krune" posle 13 godina.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vladan Milojević

- Kup je specifično takmičenje, dosta drugačije od prvenstva. Radnik je dobar tim, dobro vođen i čeka nas izuzetno teška utakmica u kojoj nema popravnog. Dobro ćemo se spremiti i nadam se da će nam navijači pomoći da prebrodimo ovu prepreku - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Sportskom društvu Crvena zvezda.

Zvezda na trofej nacionalnog kupa čeka sedam godina, "duplu krunu" skoro duplo duže i ona je prioritet ove sezone, naglašava Milojević.

- "Dupla kruna" jeste cilj sa početka sezone. Nismo uspeli prošle godine, zato smo sada dosta oprezni. Treba biti obazriv -  prisetio se Milojević poraza od Mačve u Šapcu na penale.

Nastup Marka Marina neizvestan je zbog povrede na meču protiv Zemuna, dok su van tima i dalje Ričmond Boaći, Marko Gobeljić i Milan Rodić.


- Marin tek treba da ide na snimanje. Povreda je lakša, ali tek treba da ide na snimanje i videćemo večeras. Dosta me raduje kako napreduje oporavak Gobeljića i Boaćija, ali ide pauza i hoćemo da izbegnemo rizik. Nisu bili bili u punom procesu i želimo da ih ostavimo još sedam dana - zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading