Sada i zvanično: Zidan se vratio u Real!

Autor:

Sport

11.03.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se najavljivalo tokom dana, sada se i obistinilo. Zinedin Zidan je ponovo trener Reala iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo na mestu uspeha... Zinedin Zidan

Francuski stručnjak se tako vraća u klub posle manje od godinu dana. Zidan je sa Los blankosima potpisao ugovor do 2022. godine.

- Upravni odbor Real Madrida se sastao danas, 11. marta 2019. godine, i odlučio da prekine saradnju sa Santijagom Solarijem, ali u isto vreme mu ponudi da nastavi da bude u klubu. Real Madrid je zahvalan Solariju na svemu što je uradio, kao i na posvećenosti i lojalnosti koje je oduvek pokazivao - navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona Evrope.

 

 

Florentino Perez i Zinedin Zidan će se novinarima obratiti večeras.

- Upravni odbor se takođe dogovorio da postavi Zinedina Zidana na mesto trenera, do kraja sezone i u naredne tri, do 30. juna 2022. Predsednik Real Madrida će se obratiti medijima sa Zidanom u 8.00 uveće na stadionu Santijago Bernabeu.

Real je nedavno potpisao sa Solarijem ugovor do 2021. godine, ali je šokantna eliminacija od Ajaksa naterala čelnike madridskog velikana da spreme otkaz dosadašnjem treneru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić mu uručio otkaz... Santijago Solari

"Kraljevski klub" je trenutno na trećoj poziciji u španskom prvenstvu, 12 bodova iza vodeće Barse na 11 kola do kraja. 

Francuz je sa svojim novim-starim klubom pored pomenute tri Lige šampiona osvojio i jednu LaLigu, jedan španski Superkup, kao i po dva UEFA Superkupa i FIFA Klupsa svetska prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading