Zoran Mirković podneo ostavku!

Autor:

Sport

10.03.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako nezvanično saznajemo, trener Partizana Zoran Mirković podneo je ostavku nakon poraza od Voždovca u 26. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli su poraženi od "zmajeva" uz dosta bledu partiju i neubedljivu igru, a nakon meča Zoran Bata Mirković odlučio je da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba. 

Partizan je u seriji loših rezultata, a pre ovog susreta, poraženi su od Radničkog na domaćem terenu. Mirkoviću su to bili jedini porazi u Superligi Srbije. Ekipa iz Humske nije zabeležila nijedan trijumf u martu u tri odigrane utakmice, a trenutno zaostaju 14 bodova za Nišlijama, odnosno 21 bod za liderom na tabeli, Crvenom zvezdom.

Zoran Mirković imao je učinak od 17 pobeda, 9 nerešenih i 3 poraza na klupi Partizana!

Zoran Mirković je nakon meča obavestio igrače da više neće predvoditi ekipu, a nakon toga je obavestio i upravu, koja je pokušala da ga ubedi da se predomisli. 


Podsetimo, 47-godišnji stručnjak je na klupu crno-belih seo početkom avgusta, kada je Partizan igrao utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjelenda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading