KOVAČEVIĆA NAŠLI PIJANOG I KRVAVOG

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor FSS Darko Kovačević pronađen je krvav i pijan u svom stanu na Novom Beogradu, saznaje Srpski telegraf! U hodniku njegovog stana na Novom Beogradu komšije su primetile ogromnu lokvu krvi, pa su zabrinuto pozvale policiju. Organi reda ubrzo su se našli na licu mesta i utvrdili da je bivši golgeter Zvezde, Juventusa i Sosijedada povređen. Kovačević je isekao ruku, nije poznato da li nožem ili nekim drugim predmetom, i, kako nezvanično saznajemo, bio je u vidno alkoholisanom stanju. Policija nije imala razloga da reaguje jer Darko nije počinio nikakav zločin.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Darko Kovačević i reprezentativci Srbije

- Pojedine komšije koje žive na istom spratu kao i Darko Kovačević primetile su ogromnu lokvu krvi u hodniku, pa su zabrinuto pozvale policiju. Ispostavilo se da je sportski direktor FSS posekao ruku, da je krvarenje bilo veliko, ali osim toga nije se dogodio veći incident. Kovačević je bio u vidno alkoholisanom stanju, ali nije zatražio medicinsku pomoć i na tome se razgovor završio - prenosi izvor našeg lista iz policije.

Jedan od funkcionera saveza koji je juče kontaktirao sa Kovačevićem kaže da mu direktor nije rekao da je imao bilo kakvih problema.

- Čuo sam se sa njim oko podneva. Nije mi ništa rekao niti je zvučao uznemireno - rekao nam je jedan od najbližih Kovačevićevih saradnika.

Darko Kovačević nije odgovarao na pozive novinara Srpskog telegrafa. Da podsetimo, on je na funkciji sportskog direktora FSS zamenio Gorana Bunjevčevića, koji je preminuo 28. juna 2018. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading