RASPAD SISTEMA: Srnić iskoristio amaterizam Ostojića, Voždovac srušio Partizan!

Autor:

Sport

10.03.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana upisali su drugi vezani poraz u Superligi. Crno-beli su ovog puta poraženi na gostovanju Voždovcu minimalnim rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: Starsport

Srnić koristi kiks Ostojića i postiže gol

Jedini strelac bio je Slavoljub Srnić posle amaterske greške Bojana Ostojića u 60. minutu utakmice.

 

Crno-beli su igrali u dosta izmenjanom sastavu u odnosu na prethodne mečeve, ali to ne sme da bude alibi za još jedno katastrofalno izdanje ove sezone.

U prvom poluvremenu Voždovac je prvi pripretio preko Lukovića, ali je mu je Kljajić u situaciji jedan na jedan sjajno odbranio. Posle toga Partizan je nešto bolje zaigrao i do kraja prvih 45 minuta propustio je dve velike prilike. Pavlović i Gomeš su glavom bili naprecizni.

I u drugom delu prvu šansu imao je Voždovac. Trujić je lepo šutirao sa 16 metara, ali je lopta završila malo pored gola. Ključan trenutak utakmice dogodio se u 60. minutu. Veliku grešku napravio je Bojan Ostojić, izgubio je duel na 30 metara od gola Partizana, Dragoljub Srnić je krenuo ka golu i rutinskim udarcem je savladao Kljajića poslavši loptu u levi donji ugao.

Mirković je reagovao uvođenjem Pantića, a ovaj je ubrzo sjajno uposlio Šćekića, čiji je udarac glavom fantastično odbranio golman domaćih Ilić. Luković je ubrzo imao još jednu veliku priliku, ali je njegov udarac zaustavila stativa. Do kraja utakmice Partizan je napadao, međutim uspeo je da stvori samo još jednu šansu i to u nadoknadi.Zakarić je šutirao, i pogodio stativu, pa je otišla i poslednja prilika crno-belih da izbegnu poraz.

Novim neuspehom Partizan je ostao na trećem mestu, ali sad zaostaje čak 14 poena za Radničkim i 21 za Crvenom zvezdom. Jedno je sigurno, u Partizanu nešto mora da se menja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading