Azar evrogolom u nadoknadi spasao Čelsi poraza od Vulverhemptona

Autor:

Sport

10.03.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija remizirali su 1:1 sa ekipom Vulverhemptona u okviru 30. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spasao Čelsi poraza... Eden Azar

Plavci su do važnog boda u borbi za plasman u Ligu šampiona stigli tek u nadoknadi vremena. Azar je perfektno šutirao, a Patrisio je bio nemoćan, pa ie domaćin na kraju izvukao remi.

Vulfsi su poveli golom Raula Himeneza startom drugog poluvremena iz svog prvog udarca ka Kepinom golu.

Čelsi je tokom celog meča bio daleko bolji rival, ali je golman gostiju Rui Patrisijio imao nekoliko spektakularnih odbrana.

Nakon Himenezovog gola Sarijev tim je još jače krenuo ka golu rivala, ali Vulvsi su se frenetično branili. Odbrana Vulverhemptona blokirala je veliki broj udaraca, a ono što je išlo u gol Patrisio je branio. I onda kada se činilo da će Vulfsi nakon Totenhema savladati i Čelsi u Londonu pojavio se Eden Azar i golčinom sa 20-ak metara doneo bod domaćem timu. 

Čelsi je ovim bodom ostao na šestom mestu i ima 57 bodova, samo četiri manje i meč manje od trećeplasiranog Totenhema. Vulverhempton je poziciju ispod današnjeg rivala sa 44 osvojena poena.Foto: P

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading