NEIZVESTAN REVANŠ: Krasnodar traži suspenziju Zvezdinog stadiona!

Autor:

Sport

23.08.2017

09:19 >> 09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je Krasnodar zatražio suspenziju našeg najvećeg stadiona “Rajko Mitić”, pred revanš meč u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug
"Grmeće" gde god da Zvezda igra!

Ruski klub se žalio na travu terena u Ljutice Bogdana, i zatražio od UEFA suspenziju stadiona, navodi “Sportski žurnal”.

Baš kada se očekuje krcat stadion, i kada su ulaznice skoro rasprodate, crveno-bele očekuje neizvesnost do kraja dana, kada će se saznati da li je prigovor Krasnodara usvojen ili nije.

Ukoliko UEFA potvrdi da je teren loš za igru, Zvezdu očekuju ogromni problemni u organizaciji meča.

Dva stadiona na kojima mogu da se igraju evropske utakmice su u Humskoj, odnosno stadion “Karađorđe” u Novom Sadu, a oba su manja od stadiona “Rajko Mitić”.

Ruku na srce, zbog lošeg terena na najvećem stadionu u zemlji, reprezentacija Srbije će svoj duel sa Moldavijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, 2. septembra, igrati na stadionu Partizana.

Foto: o jug da se popuni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading