Barselona okrenula Rajo i približila se tituli!

Autor:

Sport

09.03.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone nastavili su krupnim koracima da koračaju ka novoj titulu u španskoj Primeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rešio pitanje pobednika... Luis Suarez

Katalonci su na svom terenu posle preokreta savladali Rajo Valjekano sa 3:1 i tako pobegli Atletiku na sedam bodova viška.

Sjajni Raul de Tomas šokirao je Kamp Nou u 24. minutu, pa je fenjeraš iz Madrida poveo sa 1:0. Barsa je krenula nakon toga još žešće da napada gol rivala i to joj se isplatilo u 38. minutu. Pike je posle preciznog centaršuta Lea Mesija glavom poslao loptu u mrežu gostiju i poravnao na 1:1.

Odmah na startu drugog poluvremena Blaugrana stiže do preokreta. Amat je loše reagovao i skrivio penal, a hladnokrvni egzekutor bio je Mesi. Argentinac je loptu poslao u jednu, a golmana u drugu stranu i doneo prednost svom timu od 2:1. 

Do kraja meča Valjekano je pokušao hrabrijom igrom da stigne do boda, ali umesto toga Barselona je postigla treći gol preko Suareza i tako rešila pitanje pobednika.

Barselona je tako stigla korak bliže osvajanju titule, dok Rajo čeka grčevita borba za opstanak do samog kraja šampionata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading