PL: Mitrovićev Fulam sve bliži ispadanju, Totenhem se raspao u Sautemptonu!

Autor:

Sport

09.03.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama nastavili su da tonu ka Čempionšipu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fulam sve bliži Čempionšipu... Aleksandar Mitrović

Klub iz Londona doživeo je novi poraz na gostovanju Lesteru. Lisice su slavile sa 3:1.

Domaćin je poveo preko Jurija Tilemansa, ali je na startu drugog poluvremena Flojd Ajite poravnao na 1:1. Ipak, do kraja meča Vardi postiže dva pogodka i donosi važan trijumf ekipi Brendana Rodžersa. Srpski napadač Aleksandar Mitrović odigrao je svih 90 minuta, ali nije uspeo da zatrese mrežu rivala.

Veliku pobedu posle preokreta ostvario je Sautempton. Sveci su na svom terenu savladali Totenhem sa 2:1, menadžer Pevaca Maurisio Poketino meč je pratio sa tribina, zbog suspenzije. Sparsi su dominirali u prvom poluvremenu, pa su zasluženo poveli u 26. minutu golom Harija Kejna. Mogao je Totenhem i ubedljivije da vodi, ali gosti nisu bili precizni. Kazna za to stigla je u završnici meča. Sautempton je bio sjajan u drugom delu igre, pa je preko Valerija i Vord-Prausa u razmaku od 76. do 81. minuta stigao do tri boda. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daje golove, ali nema pobeda... Hari Kejn

Totenhem je trećim porazom u četiri kola dodatno zakomplikovao svoju pozicju na tabeli Premijer lige, i čeka ga žestoka borba za plasman u LŠ. Sa druge strane Sveci su skočili na 16. mesto i imaju dva boda više od Kardifa, koji je prvi tim ispod crte.

U ostalim duelima Njukasl je posle velikog preokreta savladao Everton sa 3:2. Karamele su na poluvremenu vodile golovima Kalvert-Luina i Rišarlisona, ali su Svrake u nastavku postigle čak tri gola. Dva puta je strelac bio Perez, a jednom Rondon. Kardif je rutinski savladao Vest Hem sa 2:0, dok je Bornmut istim rezultatom slavio u Hadersfildu.

Rezultati:

Lester 3:1 Fulam

Sautempton 2:1 Totenhem

Njukasl 3:2 Everton

Kardif 2:0 Vest Hem

Hadersfild 0:2 Bornmut

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading