Plati, pa se klati: Ukinuta suspenzija, Antić se vraća na klupu Dinama!

Autor:

Sport

09.03.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić platiće kaznu Fudbalskom savezu Srbije i tako će se vratiti na klupu svog tima uprkos izrečenoj suspenziji.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Focus Vranje
Strateg Dinama se vraća

Iako je trebalo da ga vidimo na klupi Vranjanaca tek za oko godinu dana, zbog suspenzije od 15 meseci (četiri meseca je već isteklo), Dragan Antić je dobio dozbolu od strane Odbora za hitna pitanja FSS koji je preinačio odluku Komisije za žalbu, da sutra vodi svoj tim u duelu sa Čukaričkim.

Kako saznaje ,"Sportski žurnal", Dragan Antić će platiti jedan i po milion dinara za svoju kaznu, dok se na teret kluba stavlja ostatak novca koji iznosi milion dinara.

Podsećamo, Antić je kažnjen 8. septembra prošle godine zabranom obavljanja bilo kakve funkcije u fudbalu zbog toga što je nekoliko dana pre povukao svoju ekipu sa terena u duelu sa Radnikom nezadovoljan sudijskim odlukama. Takođe, prema saopštenju FSS-a, Antić je suspenziju dobio iz razloga što je imao neprikladne medijske istupe i klevetao ljude iz fudbalske organizacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading