DOKTOR I KUVARDOBILI OTKAZE ZBOG PROPASTI PARTIZANA

Autor:

Sport

09.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uglavnom su dežurni krivci bili sudije, savez, menadžeri ili prethodno rukovodstvo, ali aktuelna uprava Partizana poznata je po tome da pomera granice. Barem kada je reč o pronalaženju izgovora za neuspehe. Rukovodstvo sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom na čelu za treće mesto u šampionatu okrivilo je kuvara i doktora!

RepublikaFoto: Starsport
MENJAJU SVE UMESTO DA ODU

Posle poraza od Radničkog (0:1) i pred nedeljno (17.00, Arena sport 1) gostovanje Voždovcu u 26. kolu Superlige smenjen je dugogodišnji šef medicinskog centra dr Ilija Rosić. On je prekomandovan u Teleoptik, na isto mesto gde je nekoliko dana ranije smenjen šef kuhinje.

OČAJ I BEZOBRAZLUK

Šta je sledeće? Da za brodolom Partizana ispaštaju čistačice? Kada je i vrapcima na grani postalo jasno da je Partizan defakto treći tim u ligi iza Zvezde i Radničkog, uprava je povukla skandalozan potez, koji samo govori koliki je stepen očaja u Humskoj. Neki će reći i bezobrazluka.

Čovek o kom su svojevremeno pisani hvalospevi, poput onog kada je u Istanbulu spasao život jednoj prolaznici koja se onesvestila, poslužio je kao žrtveno jagnje za rezultatsku kataklizmu "parnog valjka". Smenili su ga oni koji su zaista odgovorni. Oni koji će zameniti po 25 igrača u sezoni, obrisati patos bilo kojim trenerskim imenom. Sve pod parolom da nešto mora da se menja. Izgleda, sve osim njih.

RepublikaFoto: partizan.rs
FK Partizan

ČETIRI TITULE

Rosićevu smenu obrazložio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev navodeći da oporavak Svetozara Markovića i Muse Ndžaja traje duže nego što je predviđeno.

- Razočaran sam prognozama koje su govorile da njihove povrede neće predstavljati ozbiljniji problem, pa se kasnije sve prolongiralo. Sada smo zbog toga u teškoj situaciji - izjavio je Iliev.

Ostaće upamćeno da je dr Ilija Rosić sa Partizanom osvojio četiri titule i tri kupa. Na njegovo mesto došao je Sead Malićević. Reč je o nekadašnjem članu stručnog štaba Partizana, gde je radio od oktobra 2003. do 2011. godine. Bio je učesnik obe Lige šampiona, jednog prezimljavanja u Evropi, baš u vreme igračkih dana aktuelnog trenera Zorana Bate Mirkovića.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading