Oduševio trenera: Hvalospevi na račun Srbina

Autor:

Sport

08.03.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista Marko Grujić iz meča u meč igra sve bolje u dresu Herte, zbog čega ne izostaju ni pohvale od strane trenera Berlinaca Pala Dardaija.

Marko Grujić

Grujić (22) prošlog leta je stigao u glavni grad Nemačke kao pozajmljeni igrač Liverpula. Od starta je dobio priliku i nju za sad koristi na najbolji način.

Ako ne računamo period kad je zbog povrede bio van terena, jedan je od ključnih igrača kluba sa Olimpijskog stadiona. O tome svedoče i reči njegovog trenera Dardaija.

- Za mene, on je novi Štefan Efenberg! Nikad ranije nisam imao takvog vezistu - izjavio je mađarski stručnjak, a potom detaljnije objasnio zašto Grujića poredi sa čuvenim Nemcem.

- Visok je kao Efenberg. Izuzetno siguran na lopti, ima osećaj kad treba da smiri igru, a kad da ubrza i krene napred. Sa takvim veštinama se, jednostavno, rodite.

Reprezentativac Srbije je prošlog vikenda bio strelac u pobedi nad Majncom (2:1), to mu je treći gol za Hertu, a novu priliku da pokaže šta zna imaće u subotu, kad Berlinci gostuju Frajburgu u 25. kolu Bundeslige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading