Ode Marselo iz Madrida!

Autor:

Sport

08.03.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Marselo dogovorio je uslove saradnje sa Juventusom, prenosi As pozivajući se na pisanje La Stampe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo

Prema njihovim saznanjima, brazilski reprezentativac će potpisati četvorogodišnji ugovor i zarađivaće 12 miliona evra po sezoni.

Mesecima se spekuliša da Kristijano Ronaldo u crno-belom dresu želi da vidi nekadašnjeg saigrača iz Reala, ali je iskusni levi bek u nekoliko navrata isticao privrženost Kraljevskom klubu.

Marselo ima ugovor sa Madriđanima do 30. juna 2022. godine, ali je ove sezone izgubio mesto u startnoj postavi i odigrao je samo 13 utakmica, uz dva postignuta gola. Tridesetogodišnjak u poslednja četiri meča je ostao na klupi, a njegovo mesto pokraj leve aut linije zauzeo je Serhio Regilon.

Marselo je u Real došao 2007. iz Fluminensea i sa španskiom klubom je osvojio četiri Lige šampiona, tri UEFA Super kupa, četiri prvenstva Španije, dva Kupa kralja i tri Super kupa Španije.

Trostruki uzastopni šampioni Evrope su u osmini finala eliminisani od Ajaksa, a ceh će najverovatnije da plati trener Santiago Solari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading