(VIDEO) SRBIN ŠOKIRAO HRVATE: Olimpijakos izbacio Rijeku iz LŠ! Euforija u Mariboru!

Autor:

Sport

22.08.2017

21:20 >> 21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Olimpijakosa, Seltika, Napolija, Sevilje i Maribora plasirali su se u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: youtube.com/Tivibu Spor
Marin je postigao jedini gol za Olimpijakos

Olimpijakos je u gostima pobedio Rijeku 1:0 u revanš duelu plej-ofa za plasman u LŠ. U prvom meču bilo je 2:1 za grčkog šampiona. Jedini gol u Rijeci postigao je Marko Marin u 25. minutu. Marin je nemački reprezentativac srpskog porekla


Napoli je u Francuskoj sa 2:0 pobedio Nicu i to golovima Hosea Kaljehona u 48. i Lorenca Insinjea u 89. minutu. U prvom meču, bilo je 2:0 za italijanski klub.


Sevilja je na svom stadionu igrala nerešeno 2:2 sa Bašakšehirom. U prvom meču bilo je 2:1 za Sevilju. Golove za Sevilju postigli su Serhio Eskudero u 52. minutu i Visam Ben Jeder u 75. Golove za goste dali su Elija u 17. i Viska u 83. minutu.


Maribor je na svom terenu pobedio Hapoel Ber Ševu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Mitja Viler u 15. minutu. U prvom meču bilo je 2:1 za Hapoel.

Rijeka, Nica, Bašakšehir, Astana i Hapoel igraće u Ligi Evrope.


Žreb za grupnu fazu LŠ biće održan u četvrtak, 24. avgusta od 18 sati. Žreb za Ligu Evrope biće održan 25. avgusta od 13 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading