Šćepović šokirao javnost: Danko Lazović me maltretirao u Videotonu, hteo je i da me bije!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

08.03.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Šćepović se preselio u Jageloniju i u Poljskoj je rešio da otvori dušu. On je za medije iz te zemlje otkrio da ga je tokom boravka u Videotonu Danko Lazović maltretirao

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić, trener Videotona

On je u ovom timu igrao sa bratom Markom, tim je sa klupe vodio Marko Nikolić, a upravo Lazović bio je jedan od glavnih igrača dok iznenada nije odlučio da ode u penziju.

- Ljut sam kad se setim šta sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problem tamo ni sa kim, ali je jedan igrač imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas ne igra fudbal - rekao je Šćepović.

On je nastavio u istom ritmu.

- Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: ''Udariću te, napraviću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!'' Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba da priča sa mnom, ali je on nastavio vičući: ''Prebiću te, nećeš se izvući!'' U jednom trenutku sam mu i ja uzvratio: ''Hajde, udari me, molim te'', i naravno ništa se nije dogodilo, ali on je nastavio da me proziva.

Šćepović dodaje da ga niko nije zaštitio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danko Lazović u dresu Videotona

- Tri srpska trenera bila su na njegovoj strani, dopustili su da tako postupa sa svojim zemljakom. Ranije je jedan igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak, je on bio izbačen iz tima - rekao je Šćepović.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći Danko Lazović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading