(VIDEO) Šok u Parizu - Dok su fudbaleri PSŽ-a tugovali zbog poraza, njihov saigrač se provodio u noćnom klubu!

Autor:

Sport

07.03.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri i navijači Pari Sen Žermena neće po lepom pamtiti revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda koju su izgubili sa 3:1, međutim razloga za ljutnju i nervozu biće još više nakon što je procureo snimak u kojem se Adrijen Rabio provodi u noćnom klubu tokom trajanja utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Parižani su ponovo ispali u osmini finala, baš kao i prošle godine, a može se reći da su obe eliminacije bile poprilično slične. Prethodne sezone nestvaran poraz od Barselone od 6:1 na "Kamp Nou", a sada poraz na "Parku prinčeva" u poslednjim trenucima meča sa bele tačke. 

Nakon poslednjeg zvižduka glavnog sudije meča, Damira Skomine, fudbaleri domaćeg tima su "popadali" na travu razočarani novom propuštenom prilikom, ali izgleda da nije baš svima u klubu teško pao poraz.


Adrijen Rabio je za vreme i nakon utakmice, odlučio da se ne obazire na dešavanja na "Parku prinčeva", već da se opusti u jednom noćnom klubu. Poznato je da već duže vreme nije u planovima Tomasa Tuhela zbog odbijanja da produži ugovor sa klubom, tako da u poslednje vreme nije ni na klupi.

Pominjali su se brojni klubovi koji su bili zainteresovani za francuskog vezistu, najkonkretnija je bila Barselona, ali teško da će ga sada angažovati, nakon što su potpisali Frenkija de Jonga iz Ajaksa. 

U svakom slučaju, ovakav potez koji je načinio Adrijen Rabio, sigurno mu neće popraviti ionako već poljuljan status u klubu, a teško da će mu ovo navijači oprostiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading