Stojković i Partizan spremaju osvetu Radničkom!

Autor:

Sport

07.03.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković bio je vidno nezadovoljan nakon poraza od Radničkog, ali je najavio osvetu, u potencijalnom finalu Kupa Srbije.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana poraženi su u Humskoj u derbiju 25. kola Superlige od Radničkog rezultatom 1:0, a golman crno-belih Vladimir Stojković rekao je da će se njegov tim osvetiti kada to bude bilo "najbolnije" po Radnički. 

- Dolazimo iz utakmice gde smo se baš ispraznili i gde je bilo teško, nismo imali snage. Borili smo se, biće prilike da se osvetimo gospodi što peva, kada najviše bude bolelo, obećavamo - rekao je Stojković nakon meča. 

Partizanu je ovo bio prvi poraz na domaćem terenu od avgusta 2017. godine


Podsećamo, fudbaleri Radničkog su u svlačionici nakon pobede pevali "Je*i, Lalate", a Stojković je već predvideo da će se pomenute ekipe ponovo sastati u finalu Kupa.

- Bože zdravlja, biće. Da prođemo Napredak i onda verovatno kako to ide prva kod nas, na Marakani revanš i finale u Nišu. Nadam se i ubeđen sam da ćemo se revanširati - istakao je čuvar mreže crno-belih. 

Partizan trenutno ima 51 bod na tabeli Superlige, što je 11 manje od drugoplasiranog Radničkog, odnosno 18 manje od lidera Crvene zvezde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading