Vranješ nemoćan posle skandala: Ja sam žrtva!

Autor:

Sport

06.03.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac BiH u fudbalu, Ognjen Vranješ, svestan je da je skupo platio sve greške koje je napravio i priznao kako dešavanja u kojima je igrao glavnu ulogu poslednjih meseci nisu bila dobra po njega.

Ognjen Vranješ, desno

Vranješ je već nekoliko godina na udaru najvatrenijih navijača reprezentacije BiH, popularnih BH Fanatikosa, prvenstveno zbog tetovaže granica Republike Srpske, a iako zbog toga nije imao problem sa selektorima i saigračima, njegov status promenio se nakon što je uradio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića i nakon afere sa poznatom srpskom pevačicom.

Pored toga što je izbačen iz reprezentacije, Vranješ ima jako loš status u Anderlehtu, klubu u koji je stigao pre početka tekuće sezone, a on je u izjavi za belgijski HLN rekao da se njegove greške preuveličavaju i da se oseća kao žrtveni jarac.

- Uzećemo primer Karima Benzeme koji je takođe bio uključen u razne kontroverze, ali i dalje je glavni igrač Reala, a tako velik klub ne može se porediti s Anderlehtom. U suštini, želim reći da se moje greške preuveličavaju zbog čega se osećam kao žrtveni jarac. To je nepravedno, skupo sam platio sve greške u koracima koje sam napravio. Samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo poslednjih meseci nije bilo dobro za mene - rekao je Vranješ za belgijske medije.

Što se tiče etikete "lošeg momka", Vranješ je rekao da mu takve stvari ne smetaju jer se ne želi baviti time šta neko misli o njemu.

- Nemam problem sa slikom "lošeg momka" koja se stvorila o meni. Možda ja to i jesam, svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to ne mogu promeniti, a ne želim se previše baviti onim što neko misli o meni - rekao je Vranješ.

Vranješ je za reprezentaciju BiH debitovao 2010. godine, a ukupno je nastupio 39 puta u dresu Zmajeva. Poslednji meč za Anderleht odigrao je još 22. decembra 2018. godine u porazu od Muskron rezultatom 3:1, a susret protiv Austrije u Beču sredinom novembra prošle godine ujedno mu je i poslednji u dresu nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading